Hollosi Information eXchange /HIX/
HIX OTTHON 349
Copyright (C) HIX
1995-02-19
Új cikk beküldése (a cikk tartalma az író felelőssége)
Megrendelés Lemondás
1 Re: *** OTTHON *** #348 (mind)  21 sor     (cikkei)
2 Mak (mind)  4 sor     (cikkei)

+ - Re: *** OTTHON *** #348 (mind) VÁLASZ  Feladó: (cikkei)

Amerikaban a daralatlan makot a pek/sutode is sokszor hajlando eladni, ha 
nem is olcson, de legalabb nem avasan!

A korozotthoz hasznalt turo helyett a "cream cheese"  (tehat kenosajt) 
igen megfelelo.  En fele-fele aranyban hasznalom a margarinnal.  Tehat 2 
rud (fel pound) margarin, meg egy nagy csomag sajt.  A tobbit a szokasos 
modon adom hozza: hagyma, (ha van, metelo hagyma/snitling, angolul chives)  
mustar, paprika, so -az utobbibol kevesebb kell, mert az itteni margarin  
sozott; es igy tovabb.  A komenymagot rendszerint elhagyom, mert nem  
mindenki szereti.  

A fenti receptet ugy kenyerre, szendwicsnek, mint sos kekszhez, 
vendegeknek keszitem.  Ha valamennyivel puhabb format akarok, egy kis 
tejfollel higitom; igy konnyebb kenni es esetleg martogatni is jo zold 
felekkel, kenyer rudacskakkal.
 
Itt nagyon kedvelik; mar a fel varos elkerte a receptemet.
Jo etvagyat!

Martha S. Bihari 
e-mail: 
+ - Mak (mind) VÁLASZ  Feladó: (cikkei)

Hat Svedhonban en meg csak fuszerkent!! az oregano es a paprika kozott
lattam mondanom sem kell meregdragan
Nem tudjak itt mi a jo....
A2

AGYKONTROLL ALLAT AUTO AZSIA BUDAPEST CODER DOSZ FELVIDEK FILM FILOZOFIA FORUM GURU HANG HIPHOP HIRDETES HIRMONDO HIXDVD HUDOM HUNGARY JATEK KEP KONYHA KONYV KORNYESZ KUKKER KULTURA LINUX MAGELLAN MAHAL MOBIL MOKA MOZAIK NARANCS NARANCS1 NY NYELV OTTHON OTTHONKA PARA RANDI REJTVENY SCM SPORT SZABAD SZALON TANC TIPP TUDOMANY UK UTAZAS UTLEVEL VITA WEBMESTER WINDOWS