Hollosi Information eXchange /HIX/
HIX KONYHA 976
Copyright (C) HIX
2001-10-13
Új cikk beküldése (a cikk tartalma az író felelőssége)
Megrendelés Lemondás
1 Sajt (mind)  26 sor     (cikkei)
2 Sziasztok, (mind)  9 sor     (cikkei)

+ - Sajt (mind) VÁLASZ  Feladó: (cikkei)

Sziasztok!

Nem tudom, hogy a sajt hazi elkesziteserol esett-e szo.
Az 1 ora alatt elkeszitheto valtozatat azert kozre adom:

1 liter hideg tejbe csomomentesen elkeverunk 1 kg turot, 
majd 1/2 oraig  allni hagyjuk.
Az egesz masszat felforraljuk. (Ilyenkor kulonvalik a savo) 
Egy suru szitan atszurjuk, majd a szitan maradt anyagot
osszekeverkuk az alabbiakkal:
ˇ 2 teaskanal szodabikarbona
ˇ 2 teaskanal so
ˇ 1 db egesz tojassal 
  (en nyers tojassal hallottam, de a fottel szerintem  
biztonsagosabb)
ˇ 12 dkg RAMA-val

Visszatesszuk a tuzre, hogy a RAMA felolvadva ossze tudjon 
keveredni 
a masszaval.
Egyenileg lehet fűszerezni: Nalam a fokhagyma, 
petrezselyem, paprika keveréke vált be.
Hutoben taroljuk.

Udv:
   Labrada
+ - Sziasztok, (mind) VÁLASZ  Feladó: (cikkei)

Szia Misi,

Kivancsi lennek arra, hogy Te mit keszitenel borjubol.
Nem vagyok valami Konyhatunder, most probalkozom. A nagyon bonyolult 
dolgoknak meg nem szivesen kezdek neki. Valami egyszerut szivesen 
kiprobalnek.
Elore is koszonom

Beja

AGYKONTROLL ALLAT AUTO AZSIA BUDAPEST CODER DOSZ FELVIDEK FILM FILOZOFIA FORUM GURU HANG HIPHOP HIRDETES HIRMONDO HIXDVD HUDOM HUNGARY JATEK KEP KONYHA KONYV KORNYESZ KUKKER KULTURA LINUX MAGELLAN MAHAL MOBIL MOKA MOZAIK NARANCS NARANCS1 NY NYELV OTTHON OTTHONKA PARA RANDI REJTVENY SCM SPORT SZABAD SZALON TANC TIPP TUDOMANY UK UTAZAS UTLEVEL VITA WEBMESTER WINDOWS