Hali!
Hatha van kedve valakinek kiprobalni:
Egy jo ismerosomtol kaptam:
marha felsárt szoktam venni!! Ezt pácolom a következő módon kb 1 hétig:
egy zárható műanyag edény aljára kevés olajat öntök, majd fogok 1 szelet
húst és mindkét oldalát bekenem mustárral. Beleryakom az olajba,
maszórom borssal, vegetával és rákaríkázok fokhagymát,( a fokhagymát nem
kell sajnálni) majd felöntöd olajal, hogy ellepje a húszeletet. ezt
addíg csinálod míg az összes hús belekerült az edénybe. berakod a hűtő
leghidegebb zugába és egy hét múlva találkoztok....FONTOS ,hogy teljesen
ellepje az olaj!!!!
Fogod a darálódat és a lehető legkisebb lyukú rostélyt és nagy
erőfeszítés mellet ledarálod a fokhagymával együtt és darálsz hozzá pár
fej vörös hagymát( én 1 kg húshoz 2 közepes fej hagymát darálok hozzá).
Majd ízesíted. Én szoktam bele rakni nagyon kevés szója szószt kb 1-2
evőkanállal, nagyon kevés Wochester szószt szintén 1-2 evőkanállal,
pirosaranyat, őrölt pirospaprikát, ketchupot, borsot, ha kell sót.
Kocsis Laszlo**********
by cilapower company****
20/3257599******
|
Sziasztok,
Tudom lejárt már az áfonya téma, de tudja valaki hol lehet Magyarországon cranb
erry juice-t kapni?
Ezer köszönet.
(webes bekuldes, a bekuldo gepe: dhcp-10.intra.mokk.bme.hu)
|