1. |
Dios-kokuszos suti (mind) |
31 sor |
(cikkei) |
2. |
Re: Grill (mind) |
17 sor |
(cikkei) |
3. |
Re: ketszeri sutes (volt chips) (mind) |
12 sor |
(cikkei) |
4. |
RE: *** pofeteg *** #1142 (mind) |
12 sor |
(cikkei) |
|
+ - | Dios-kokuszos suti (mind) |
VÁLASZ |
Feladó: (cikkei)
|
Hello Mindenkinek!
Igazandibol azert ragadtam billentyut (tollat), hogy arra
kerjek mindenkit --termeszetesen ha a tobbiek is egyetertenek
velem-, amennyiben lehetseges kulonfele receptek leirasakor
probaljuk pontosan megadni a hozzavalo alapanyagok mennyiseget,
valamint pontositsuk az alapanyagokat. Mire gondolok?
Elnezest kerek Zsanettol es az O bizonyara kivalo
dios-kokuszos sutijetol, de ezen a receptpeldan prezentalnam
mire gondoltam .
Azt irja egy pohar sima liszt, kesobb egy pohar barnacukor...
stb.
Szoval mekkora urmerteku poharrol is van tulajdonkeppen szo??
Hiszen bizonyara ez nem mindegy!!
Hogy folytassam a "poharazast" Zsanett azt irja a hozzavaloknal,
" 1/2 pohar vaj v. margarin " Talan egyszerubb lenne azt irni
10, 25, 50 dkg margarin v. vaj. Csak gondoljunk abba a
helyzetbe, hogy egy kezdo konyhatunder ott helyben kap szivbajt,
a fél pohar vajra v. egyebre. Mar arrol nem is beszelve, hogy
talan jellemzobb a kocka kiszereles.
Zsanett irja meg a suti receptjeben " pici vaniliapor ".
Valóban vaniliaporrol van szo, vagy vanilia cukorrol??
Most mar abba hagyom az okoskodast,es remelem Zsanett sem
sertodik meg, de ez szamara is fontos lehet adott
sutes-fozesnel.
Pontos receptekbol jo sutest-fozest kivanok Mindenkinek
Zoltan
|
+ - | Re: Grill (mind) |
VÁLASZ |
Feladó: (cikkei)
|
"Pl. hogyan erdemes a
halat, vagy paradicsomot, egyeb "kiegeszitoket"? Egy
komplett grillpartihoz varok otleteket"
Kedves Andrea!
Mindenfele zoldseget jol lehet grillezni ugy, hogy bekened vekonyan olajjal, es
megszorod Kotanyi zoldsegfuszerrel (ez olyan henger alaku dobozban van). Igy s
zoktunk grillezni paradicsomot, paprikat, padlizsant, cukkinit, gombat, mindegy
ik isteni!
Lehet sutni pulykamell darabkakat ananasszal, vagy aszalt szilvaval valtakozva
nyarsra huzva. Az ananasz, ha konzerv, egy kicsit cukros, igy a grillen karamel
lizalodik, a fuszeres hussal egeszen pikans ize lesz. Kulon ananaszkarikakat de
sszertnek is suthetsz grillen.
Sok sikert hozza! Judit
(webes bekuldes, a bekuldo gepe: 195.228.15.10)
|
+ - | Re: ketszeri sutes (volt chips) (mind) |
VÁLASZ |
Feladó: (cikkei)
|
> "A roseibni, azaz vekonyra szeletelt sultkrumpli a magyar konyhaban sem
> ismeretlen, de ez azert nem chips vekonysagu. Allitolag ugy a legfinomabb,
> ha fritozben egyszer felig megsutod, majd kiemeled, kicsit hulni hagyod, es
> utana ismet atsutod. En meg nem probaltam, de elkepzelheto hogy igy finom
> lesz."
>
> En mindig igy csinalom, a hasabkrumplit is...
> Es tenyleg sokkal finomabb... :-)
...de nem azert, mert kozel ketszer annyi zsiradekot szivott magaba??
Martha
|
+ - | RE: *** pofeteg *** #1142 (mind) |
VÁLASZ |
Feladó: (cikkei)
|
* Tudnak valaki nekem otleteket adni, mit lehet csinalni
* pofeteg-gombabol?
* En csak ki szoktam rantani, de biztosan lehet mast is
* kesziteni belole...
gyoztes csapaton ne változtass; legfinomabb rántva :-)
lehet még tojással is, de úgy nem érvényesül annyira a fuszeres
íze
lehet levesbe is, de arra meg jó a bolti csiperke is
(bár már lenne...)
üdv
PL:
|
|